Overlijdensbericht Dhr. Nelis Lokollo

Overlijdensbericht Dhr. Nelis Lokollo

CONDOLEANCEBERICHT

Familie Lokollo, gecondoleerd met het verlies van Neles.

Wij wensen de familie Lokollo heel veel sterkte en dat zij troost en kracht in Jezus Christus mogen vinden in de komende dagen en de tijd daarna.

Kami turut berduka cita dengan keluarga besar Lokollo.
Semoga Tuhan Jesus jang berikan penghiburan dan kekuatan kepada saudarah2/keluarga besar jang di tinggalkan.

Stichting 60 jaar Molukkers Huizen & Redactie Malukuhuizen.nl ❤️🙏🏽

Algemene kennisgeving dienst en begrafenis CBG Lokollo

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Algemene-kennisgeving-dienst-en-begrafenis-CBG-Lokollo-picture-1024x487.png

Ons allen is gevraagd om vanwege de pandemie bepaalde regels in acht te nemen in deze periode. Het doet ons dan ook groot verdriet dat wij hierdoor hebben moeten besluiten, de afscheidsdienst in zeer besloten kring te zullen houden.

Het afscheid zal plaatsvinden op donderdag 9 april om 10:00 uur te Aerdehof in Venlo-Blerick. Wij hadden u graag uitgenodigd voor dit afscheid, maar door de huidige situatie is dit echter onmogelijk. We vragen hiervoor dan ook uw begrip.

Gelukkig is het wel mogelijk om het afscheid op afstand bij te wonen via een livestream welke opgezet zal worden op de dag zelf. De uitzending zal beschikbaar zijn op de volgende pagina:

Ga naar LIVESTREAM

Deze link wordt op de dag zelf om 10:00u geactiveerd. Om de dienst op de beste manier te kunnen volgen wordt aangeraden om gebruik te maken van een stabiele internetverbinding, bij voorkeur via PC of laptop. Wij hopen dat jullie in gedachten bij ons zijn om Neles te gedenken.

Bij aanvang van de dienst steken wij kaarsen voor hem aan. Wij willen jullie uitnodigen thuis op datzelfde moment ook een kaarsje voor hem aan te steken. Het steunt ons, wetende dat Neles op deze manier door de velen die hem dierbaar zijn, in het licht gezet wordt.

Na de dienst, zal Neles om 11:30 uur naar zijn laatste rustplaats begeleid worden en ook dit zal in zeer besloten kring plaatsvinden. Wij zouden dan ook eenieder die niet is uitgenodigd hiervoor, willen verzoeken om thuis te blijven en de regels die onze overheid ons hierin heeft opgelegd, te eerbiedigen uit respect voor Neles.

Namens de nabestaanden

Venlo : Daan en Esmeralda Anne Zohra

Assen : Karel en San

Huizen : Ben en Ellen Nandus, Gerson, Samantha en Marijke

Cuijk : Mia

Correspondentie adres

Fam. Kuipers Schippersstraat 6 5914 NE Venlo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *