Pasar malam Rijswijk – 2 & 3 maart 2024

Pasar malam Rijswijk – 2 & 3 maart 2024

Een heel weekend genieten van exotische sferen: dit is dé plek voor bezoekers die de Indische cultuur een warm hart toedragen! Topentertainment, grote variëteit aan verkoopstands en authentieke Indische en Molukse maaltijden bij een groot scala aan toprestaurants. Struin langs de diverse stands met oosterse producten, laat u heerlijk masseren of bezoek één van de mediums die aanwezig zijn en kom even op adem met een overheerlijke maaltijd bij Pasar Malam Rijswijk.

Online tickets : https://pasarmalamrijswijk.nl/bezoekers/tickets/

Kortom: een uitje voor het hele gezin!

Waan u twee dagen in Aziatische sferen!

Maak met ons de reis naar Azië en bevindt u twee dagen lang in een Indisch dorp genaamd Pasar Malam Rijswijk.

Deze oriëntaalse markt brengt Azië naar u toe en is daarom de ontmoetingsplek voor iedereen die de Indische cultuur een warm hart toedraagt.
Centraal staat dit weekend alles waar deze cultuur bekend om staat: de warmte, hartelijkheid en genegenheid van de Indische bevolking.

Geniet de gehele dag van een uitgebreid  live entertainmentprogramma met bekende artiesten.
Proef ook de Indonesische keuken bij een van de vele food stands en restaurants. Struin langs de diverse marktkramen, neem een massage of bezoek een van de paragnosten.
Standhouders uit binnen- en buitenland staan voor u klaar om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Op zoek naar meer informatie over de entreeprijzen, parkeren of openingstijden? Navigeer dan via het menu naar de informatie die u zoekt.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste beursnieuws? Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief of volg Pasar Malam Rijswijk via social media.

Bron : https://pasarmalamrijswijk.nl/over-de-beurs/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *