Rondreis Indonesië

Rondreis Indonesië

De rondreizen die Djoser naar Indonesië aanbiedt combineren de belangrijkste van de duizenden eilanden van de archipel: Sumatra, Java, Bali, Lombok, de Kleine Sunda-eilanden en Sulawesi. Bezoek de boeddhistische tempel Borobodur en het gezellige Yogyakarta op Java. Reis langs de beroemde rijstterrassen van Bali of maak kennis met de traditionele culturen op Sumatra.

Met Djoser Family kun je met de kinderen Java & Bali verkennen.

Ontdek alle hoogtepunten van Indonesië

Ontdek de hoogtepunten van Indonesië met een rondreis van Djoser. Wij bieden je goed verzorgde groepsreizen waarmee de prachtige eilanden van Indonesië reist. Bij Djoser is een groepsreis een ongedwongen manier van reizen: natuurlijk is er een programma, maar je krijgt veel individuele vrijheid om je rondreis Indonesië zo in te richten als jij wil.

De diverse eilanden van Indonesië

De rondreizen die Djoser naar Indonesië aanbiedt combineren de belangrijkste van de duizenden eilanden van de archipel: Sumatra, Java, Bali, Lombok en Sulawesi. Bezoek de boeddhistische tempel Borobodur en het gezellige Yogyakarta op Java. Reis Indonesië door langs de beroemde rijstterrassen van Bali of maak kennis met de traditionele culturen op Sumatra en Sulawesi.

In verschillende eiland-samenstellingen laten we je op onze groepsreizen de mooiste plekjes van Indonesië zien. Van een 18-daagse reis Indonesië tot een 28-daagse reis Indonesië.

Op reis met de kinderen? Met Djoser Family kies je voor leuke rondreizen die ook geschikt zijn voor gezinnen met kinderen. Djoser Family heeft meerdere gezinsreizen waar je de hoogtepunten van Sumatra, Java, Bali, Lombok en de Kleine Sunda eilanden samen met je kinderen verkent!

Jouw favoriete Indonesië-rondreis gevonden?

Boek dan je groepsreis Indonesië online bij Djoser. Je ziet direct de beschikbare vertrekdata en vindt er informatie over andere deelnemers die zich al aangemeld hebben. Zo weet je dus ook met wat voor gezelschap je op reis gaat. Binnen enkele minuten is je rondreis Indonesië geboekt.

  Beste reistijd Indonesië

  Indonesië heeft een tropisch klimaat. De temperatuur is het gehele jaar vrij constant en ligt rond 30°C. Het klimaat op Java verschilt echter van regio tot regio. Zo is Oost-Java droger dan West-Java. Op Bali is de temperatuur het hele jaar door zeer gelijkmatig tussen 28° en 30°C. De droge periode begint rond april en eindigt rond november. De regentijd valt in de tussenliggende maanden. Per jaar kan de aanvang en lengte van de droge en natte periode enigszins verschillen. Bovendien trekt de moesson van Sumatra naar beneden de archipel over en op elk eiland begint de regentijd dus op een ander tijdstip. Ook de hoeveelheid regen varieert per streek. Een rondreis Indonesië in de regentijd hoeft niet nadelig te zijn. Een regenbui valt meestal ’s middags, is vaak kort en hevig en kan de natuur een lekkere opfrisser geven. Na een bui klaart het vaak snel weer op. 

  Bezienswaardigheden in Indonesië

  Indonesië bestaat uit meer dan 17.000 eilanden en is daarmee ’s werelds grootste eilandstaat. Met een populatie van 253 miljoen inwoners is het land qua inwonersaantal het drie na grootste land ter wereld. Tevens is Indonesië het land met de grootste diversiteit aan godsdiensten. Toch heeft Indonesië een eigen kenmerkend stukje cultuur gecreëerd, waarin de Nederlandse architectuur mee ingenomen is. Er zijn tal van verschillende bezienswaardigheden, verdeeld over het hele land, die absoluut de moeite waard zijn om te bezoeken tijdens een Indonesië reis.

  Bron : https://www.djoser.nl/rondreis-indonesie/

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *