Stille kracht theatertour (4 november)

Stille kracht theatertour (4 november)

  • zaterdag 4 november 2023
  • 20:00  21:45
  • De Nieuwe Kolk 1 Weiersstraat Assen, DR, 9401 ETNederland (kaart)

Noreen Tatuhey en Menno Bandini zijn op 4 november en 25 november 2023 te bewonderen in het theater met de show Stille kracht. Noreen en Menno nemen je mee naar de kern van jouw roots, ongeacht waar je vandaan komt én vanuit je theaterstoel. Met muzikale ondersteuning van tifagroep Tiga Batang Rumah.

Kern van je roots

Tijdens dit exclusieve theater event maak je een magische reis door het onderbewuste door middel van ademwerk, hypnose én muziek. Noreen en Menno nemen je mee naar de kern van jouw roots, ongeacht waar je vandaan komt. Je kunt actief meedoen of jezelf laten verwonderen vanaf je stoel.

Over de makers

De show is een samenwerking tussen Noreen Tatuhey en Hypnotiseur Menno Bandini.

Noreen Tatuhey (Utrecht, 1977) runt haar eigen Ademcoaching Praktijk in Utrecht en geeft sinds 2021 Adem-/healingmasterclasses voor de Molukse gemeenschap; Merantau geheten. Haar missie is om mensen bewust te maken van de stille kracht van de adem en hoe hiermee te verbinden.

Noreen was o.a. spreker tijdens het unieke online Ademevent van Kukuru en heeft een adem-gastcollege gehouden voor het ART=MIND project van zangeres Sabrina Stark.

Menno Bandini (Rotterdam, 1979) is als enige in Nederland opgeleid door de grootmeester Rasti Rostelli en is twee jaar lang met hem op tour geweest. Daarnaast is hij te zien in de tweedelige Videoland documentaire Rasti Rostelli: The Show Must Go On. Naast het geven van Hypnoseshows runt Bandini zijn eigen Hypnotherapiepraktijk in Rotterdam.

Tiga Batang Rumah
Het geheel zal muzikaal worden ondersteund door Molukse Tifagroep Tiga Batang Rumah.

Bron : https://www.moza.nu/events/stille-kracht-theatertour-4-november

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *