De afloop het drama bij de punt

De afloop het drama bij de punt

Bereikbaarheid per bus/trein:
Het Drents Museum ligt op circa acht minuten loopafstand van het Intercity- en bussta- tion Assen. Vanuit het station loopt u naar het centrum via de Stationsstraat. Aan het eind van de Stationsstraat steek je de Oostersingel over bij het zebrapad. Ga linksaf
en direct weer rechtsaf de Kloosterstraat in. Aan het einde van de Kloosterstraat ziet u links om de hoek de ingang van het Drents Museum, aan De Brink 1.

Parkeren:
Er zijn diverse parkeergelegenheden in de omgeving van het museum. Parkeergarages in de directe omgeving zijn de parkeergarage Drents Museum aan de Torenlaan en de parkeergarage Stadhuis aan de Doevenkamp.

Klik hier voor PDF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *