Eén gedachte over “Dewan Maluku Huizen – Betreft: Erkenning Molukse graven in Huizen

 1. Info van Dewan Wijk dd 16.3.2023 betr “erkenning Molukse graven in Huizen” verbaast mij ten zeerste. Ik weet nl dat dhr Max Wattimena + 20 andere 2e generatie Molukkers in Huizen zich sinds maart 2021 hier mee bezig hielden en houden, Mijn conclusie is dat de brief van DW bijna exact een kopie is van de brief van dhr Wattimena die ik op 16 maart 2023 ontving.
  Vragen aan DW:
  1. Waarom kan DW niet met Max en de andere kompanen samenwerken?
  2. Klopt het wanneer ik vind dat de brief van Dewan Wijk polariserend werkt?
  3. Klopt het wanneer ik zeg dat de brief van DW als mosterd na de maaltijd komt?

  Verzoek: aangezien het hier om de “erkenning van de graven van onze EERSTE GENERATIE en nazaten” gaat, ligt het mij na aan het hart dat er hier op een respectvolle, cooperatieve en liefdevolle manier mee omgegaan wordt.

  Ik realiseer me dat ik alle kritiek bij DW leg. Ik hoop dat ik overtuigd kan worden dat ik het bij ’t verkeerde end heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *