Ga in gesprek met een Moluks levend boek!

Ga in gesprek met een Moluks levend boek!

Cuijkse Molukkers met een interessant levensverhaal in Bibliotheek Cuijk open in gesprek met iedereen die dat maar wil!

Op zaterdag 30 april organiseert Bersama Cuijk samen met BiblioPlus ‘Molukse levende boeken in de Bieb’. Op deze middag gaan Cuijkse Molukkers met een interessant levensverhaal in Bibliotheek Cuijk open in gesprek met iedereen die dat maar wil!

De Cuijkse Molukse gemeenschap is een diverse gemeenschap. Wist je dat ze niet allemaal dezelfde afkomst hebben? Hun levensverhalen zijn ook heel verschillend. Er zijn best wat vooroordelen over Molukkers. Wat heb jij altijd al willen weten? Kloppen je vooroordelen? Durf je mee te gaan in het verhaal van een ander? Kom dan naar deze middag vol ontmoeting!

Naast de gesprekken je de postertentoonstelling bekijken en vertelt de Molukse gemeenschap meer over hun geschiedenis en activiteiten. Dus kom kijken, ga in gesprek met een Moluks levend boek en verbreed je horizon!

De middag met Molukse levende boeken in de Bieb start om 14 uur en duurt tot 17 uur. Het evenement is vrij toegankelijk. Bij binnenkomst kun je kiezen met welk boek je in gesprek wilt. Wil je gegarandeerd zijn van een gesprek?

Meld je dan aan op https://biblioplus.op-shop.nl/554/molukse-levende-boeken-in-de-bieb.

Bron : https://www.visitgennep.nl/agenda/evenement/Cuijk/2022-04-30/ga-in-gesprek-met-een-moluks-levend-boek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.