Overlijdensbericht Dhr. Ben  Aponno

Overlijdensbericht Dhr. Ben Aponno

Overlijdensbericht

Ik heb de strijd gestreden, de goede strijd van het geloof. Dit is de kroon van mijn leven. Niets werkelijks kan bedreigd worden, Niet onwerkelijks bestaat. Hierin ligt de vrede van God.

Wentel uw weg op de Here en vertrouw op Hem; en Hij zal het maken. Psalm 37:5 Wij zijn dankbaar dat hem een lange lijdensweg bespaard is gebleven. Na een lang Leven dat altijd in het teken stond van zorgen en werken, is rustig en vredig ingeslapen Mijn lieve man, onze zorgzame vader en opa.

BENJAMIN (BENDJA) APONNO Echtgenoot van E. Aponno-Pesulima Saparua/Tiouw, 5 december 1938 Amersfoort, 14 november 2016

Elisabeth Aponno-Pesulima

Roeland Aponno Taminho en Shaquilla

Evert Aponno en Elwin van Deuveren Sammy

Alenta Aponno-Pormes Natani en Luna Andy Aponno

Mia Aponno en Jeroen van Boven, Brooklyn en Vegas Ariaweg 418, 3816 HV Amersfoort

De troostdienst zal plaats vinden op zondag 20 November om 20.30 uur in De Brug, Schuilenburgerweg 2 te Amersfoort. Voorafgaand is er vanaf 19.00 uur, eveneens in De Brug, de mogelijkheid om de familie te condoleren.

De crematie plechtigheid wordt gehouden op maandag 21 November om 11.00 uur In crematorium Rusthof, Dodeweg 31 te Leusden. (aula 2). Mocht u bloemen willen meenemen voor de condoleance of crematieplechtigheid, Dan is het verzoek van de familie voor witte bloemen

Condoleancebericht

Familie Aponno-Pesulima gecondoleerd met het verlies van Dhr. Ben Aponno. Wij wensen de familie Aponno-Pesulima heel veel sterkte en dat zij troost en kracht in Jezus Christus mogen vinden in de komende dagen en de tijd daarna.

Kami turut berduka dengan keluarga besar Aponno-Pesulima. Semoga Tuhan Jesus jang berikan penghiburan dan kekuatan kepada saudara2/keluarga besar Aponno-Pesulima jang ditingalkan.

Stichting 60 jaar Molukkers Huizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *