Pniëlkerk begonnen met dakrenovatie

Pniëlkerk begonnen met dakrenovatie

HUIZEN – De Pniëlkerk is deze week begonnen met de renovatie van het dak. “We hebben hier lang naar uitgekeken. Verder uitstellen van de reparatie was niet verstandig”, aldus de projectgroep renovatie van de Molukse kerk.

“Met wat er nu aan gelden is binnengekomen en de garantstelling door relaties, voor voltooiing van de reparatie, kunnen we het realiseren.”

Nasi Rames-actie
De Nasi Rames-actie die afgelopen december is gehouden door de Pniëlkerk was dankzij de Huizer gemeenschap een geweldig succes. “We hadden niet kunnen bedenken dat we zoveel maaltijden hebben kunnen verkopen. De netto opbrengst van de verkoop was 8.557 euro.”

“Mede door de giften en donaties die we tot nu toe hebben ontvangen, hebben we een aanvang kunnen maken voor het repareren van het dak. Uiteraard hebben we nog veel meer geld nodig voor verdere renovatie aan het gebouw. Daar blijven we ons voor inzetten.”

Bron : nieuwsbladvoorhuizen.nl-pnielkerk-begonnen-met-dakrenovatie


Nieuws en Update Hati To Hati (FaceBook)

Selamat siang, Hierbij een update van gisteren, dinsdag 2 maart 2021. Het hoge dak gedeelte was al klaar, alleen een klein stukje van de rand moest verder afgemaakt worden. De ochtend was erg koud en het had gevroren. Men moest heel voorzichtig het ijs weghalen met de brander.

De nieuwe dakkoepels werden begin van de middag afgeleverd en konden we beginnen met de oude koepels verwijderen, schoonmaken en de nieuwe dakkoepels monteren. Het waren in totaal 9 stuks.

Dak is klaar, nieuwe dakkoepels gemonteerd. Nu nog de afwerking van de Dakranden, kleine klusjes en controle werkzaamheden.

Fijne dag allemaal

Bron : Hati To Hati FaceBook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *